DOLAR
EURO
STERLIN
FRANG
ALTIN
BITCOIN

Iğdırlılar Kültür ve Sosyal Yardımlaşma Derneği Kongre Yaptı

Yayınlanma Tarihi : Google News
Iğdırlılar Kültür ve Sosyal Yardımlaşma Derneği Kongre Yaptı

Merkezi İstanbul Çekmeköy’de bulunan ve Başkanlığını Av. Özgür Kip’in yaptığı, Iğdırlılar Kültür ve Sosyal Yardımlaşma Derneği, 1. Olağan kongresi 2 Nisan 2021 Cuma günü pandemi tedbirleri alınarak yapıldı.

 Iğdırlılar Kültür ve Sosyal Yardımlaşma Derneği, Çekmeköy’deki Dernek merkezinde yapılan genel kurulda Divan Başkanlığını Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Orhan Çerkez yaptı.Mevcut Başkan Av. Özgür Kip ve yönetim listesi yeniden seçildi.

 Iğdırlılar Kültür ve Sosyal Yardımlaşma Dernek Başkanı Av. Özgür Kip, kongrede yeniden seçilmesinden dolayı hemşehrilerine teşekkür etti. Başkan Kip “Bu derneği kurarken hep söylediğimiz gibi bizler gelecekte çocuklarımız için son derece anlamlı bir çalışmaya imza atıyoruz. Bu dernek gelecekte Erenlerimize, Efelerimize diğer çocuklarımıza bir kurum olarak kalacaktır. Derneğimizi kurduktan sonra araya malum pandemi süreci girdi, belli aksaklıklar oldu. Geldiğimiz noktada çok şükür sağlıklı şekilde devam ediyoruz. Tüm zorluklara rağmen birlik ve beraberliğimizi güçlendirecek, sosyal dayanışmamızı perçinleyecek güzel çalışmalarımız oldu ve bundan sonra da inşallah hep birlikte daha güzel çalışmalarımız olacak” dedi.
YÖNETİM KURULU LİSTESİ
1- Özgür Kip – Başkan
2- Kemal Kızılay
3- Muharrem Yalçın
4- Ahmet Alabuga
5- Kurtuluş Özaydın
6- Abdullah Acu
7- Sedat Bulut
8- Rahim Kılıç
9- Halis Soysal
10- Muharrem Korkut
11- Ahmet Önder
12- Mehmet Nuri Tunç
13- Mehmet İlhan
14- Mehmet Baki Zirek
15- Murat Salduz

YORUM YAP