DOLAR
EURO
STERLIN
FRANG
ALTIN
BITCOIN

Ardahan Vakfı’ndan Mescid-i Aksa Açıklaması

Yayınlanma Tarihi : Google News
Ardahan Vakfı’ndan Mescid-i Aksa Açıklaması
Merkezi İstanbul Başakşehir’de bulunan Adahan Vakfı, Mescid-i Aksa’ya destek açıklaması yaptı.
Ardahan Vakfı Basın Açıklaması Şöyle:
Mescid-i Aksa çayır çayır yanarken bizim de içimiz yanıyor.
Tarihin ve Atalarımızın bize vermiş olduğu sorumluluktan dolayı ilk Kıblemiz olan Mescid-i Aksa’ya yapılan saldırıyı en şiddetli şekilde Ardahan Vakfı olarak kınıyor ve lanetliyoruz.
Tek gayeleri bu mübarek günlerde özgürce kendi vatanlarında Namazlarını eda etmek olan cemaate, alçakça saldıran, terörle ve züllümle beslenen Siyonist katil, sözde Devlet olan İsrail yine masum Filistinlinin kanını dökmüştür.
Bu saldırganlık sadece işgalci İsrail’in değil buna sessiz kalan tüm dünyanın ayıbıdır. Uluslararası camia İsrail’i acil durdurmalıdır.
Müslümanların ilk kıblesi ve son Peygamber Hz. Muhammed’in(SAV) miraç durağı olan Mescid-i Aksa’ya yönelik İsrail saldırılarını nefretle kınıyoruz.
İsrail polisi Kudüs’ün Eski Şehir bölgesinde bulunan Mescid-i Aksa’daki Kıble Mescidin’de yatsı namazı kılan cemaate ses bombaları ve plastik mermi ile saldırması, açıkça hedef alması barbarlıktır, ahlaksızlıktır, terördür. Bu alçakça saldırılarda 300 den fazla yaralı 21’den fazla şehidimiz vardır. Ayrıca bu akşam uçaklarla Gazze’nin kuzeyinde İsrail’in hava saldırısı başlattığını, atılan bombalar ile de can kaybı ve yaralıların olduğunu tüm Dünya bildiği halde sesiz kalmaktadır.
Başta Müslümanlar olmak üzere tüm Arap halklarının gözü önünde, tüm dünyanın gözü önünde, Filistin halkına karşı büyük bir soykırım yapılmaktadır. Bu alçakça saldırılarla adeta Müslümanları ve Arap halklarını aşağılayan bu Devlete Tarih ne kadar sesiz kalacaktır.
Tarihin her evresinde bu kadim topraklar her daim bir Selahaddin Eyyubi bir Yavuz Sultan Selim çıkartmıştır. Elbet bir gün bu topraklar yine bir kahraman çıkartacaktır.
Peygamber Efendimiz Hz. Muhammedin (SAV) ümmeti olarak bizler Tarihimize sahip çıkacağımızı ve Devletimizin alacağı her kararın arkasında duracağımızı Ardahan Vakfı olarak tüm kamuoyumuza duyururuz.
Saygılarımla,
Celil ÜNLÜ
Yönetim Kurulu Başkanı

YORUM YAP