DOLAR
EURO
STERLIN
FRANG
ALTIN
BITCOIN

Bayram Çağlayan, ARDA-FED Başkan Adayı Olduğunu Açıkladı

Yayınlanma Tarihi : Google News
Bayram Çağlayan, ARDA-FED Başkan Adayı Olduğunu Açıkladı

CHP Ataşehir İlçe Başkan yardımcısı İş Adamı Bayram Çağlayan, ARDA-FED Başkan adayı olduğunu açıkladı.

Merkezi İstanbul Şişli’de bulunan Ardahan Dernekler Federasyonu (ARDA-FED) 19 Haziran’da Şişli Belediyesi Nazim Hikmet Kültür merkezinde kongre yapacak.

ARDA-FED Başkan adayı Bayram Çağlayan’ın adaylık açıklaması şöyle: 

TOPLUMSAL HUZURUN VE KARDEŞLİĞİN ÖRNEK KENTİ KIYMETLİ ARDAHAN’LI HEMŞEHRİLERİM;

Büyük fedakârlıklarla 2009 yılında kurulmuş olan ,Ardahan Dernekler Federasyonu’nun yapılacak 4. Olağan kongresinde Siz kıymetli hemşehrilerimin desteğiyle ve hepinizin birlikteliğine olan inancımla siz kıymetli Ardahan’lı hemşehrilerime ARDAFED’e aday olduğumu açıklıyorum.

İki sınır kapısı olan Ardahan ilimizden yaşam zorluklarından ; kimimizin mecburi, kimilerimizin hayat mücadelesinden dolayı geldiğimiz metropolde birlik ve beraberliğin anahtarı olan federasyonumuza güçlü birliktelik bağını kurmak için , bizden önce bu görevi yapmış kıymetli Başkanlarımızdan alacağımız görevi sorumluluk bilinciyle daha ileri taşımaya gayret edeceğim. Ardahan’lı hemşehrilerimizin sosyal , kültürel , dayanışma ve özellikle eğitim alanındaki tüm mecralarında birlikte sorunları çözecek , birlikte yeni projelerle Ardahanlılara daha güzelini sunmaya gayret edeceğimi taahhüt ediyorum. Ardahanlılar adına ve metropolde yaşam mücadelesinde bir nebzede olsa başarı elde ettiğimiz bir çok kazanımlarımızı doğduğumuz o güzel toprakların güzel insanlarınada yansıtmayı ilke ederek çalışacağım.

Ardahan’ımızın incisi olan beş ilçelerimiz ve bir beldemizle taşıdığımız tüm güzelliklerin , unutulmaya terkedilmiş ata yadigarımız olan kazanımlarımızın yanı sıra , güçlü kültürümüzü birlikte daha güçlü bir şekilde sağlamak için, amansız gayret edeceğim. Ardahan’ın , Göle’nin , Posof’un , Damal’ın , Hanak’ın , Çıldır’ın ve Köprülü beldemizin Cefakar fedakar insanlarıyla birlikte güzel işlere imza atmak için Birlikte başaracağız.

Hep birlikte , coşkuyla ve mutlulukla; Bülbülan yaylalarında huzurun , Hoyrat tabiatın sıcak yüreğini yansıtan insanlarımızla Yanlızçam kayak tesislerinin içtenliğini, Göle’nin ihtişamlı coğrafyası gibi Engin , Hanak’ın Sessiz huzurudaki mutluluk , Çıldır’ın tabiat güzelliğine güzellikler katan Çıldır gölü gibi içtenliği , Damal’ın bağrında yaşattığı Atanın maneviyatını, Posof’un vadi derinliklerindeki eşsiz çeşitliliği İstanbul’dan hissedecek ve Doğduğumuz topraklara başarılarımızla yeni kazanımlar sunmak için Sizlerin onayı ve desteğiyle ARDA FED’e adayım .

Saygılarımla

Bayram ÇAĞLAYAN

 

YORUM YAP