DOLAR
EURO
STERLIN
FRANG
ALTIN
BITCOIN

Kudret Arslan Gazetecileri Kahvaltıda Ağırladı

Yayınlanma Tarihi : Google News
Kudret Arslan Gazetecileri Kahvaltıda Ağırladı

Ataşehir Belediye Meclis 1.Başkan Vekili Kudret Arslan, yerel basın mensuplarını kahvaltıda ağırladı.

Ataşehir Belediye Meclisi 1. Başkan Vekili Kudret Arslan, 8 Mayıs Pazartesi günü 3 Mayıs Dünya Basın özgürlüğü günü vesilesi ile
 düzenlediği kahvaltı programında Ataşehir yerel basın mensuplarını ağırladı.

Ataşehir Belediye Meclisi 1. Başkan Vekili Kudret Arslan, basını önemsediğini, birlikte sohbet etmek için kahvaltıyı düzenlediğini belirterek katılım sağlayan Ataşehir yerel basın mensuplarına teşekkür etti.

Başkan Kudret Arslan, yaptığı açıklamada “Ataşehir yerel basınıyla yaklaşık 4 yıldır uyum içinde çalışıyoruz. Ataşehir’de bizde sahada dolaşıp vatandaşın sorun ve taleplerini dinliyoruz. Gazeteci arkadaşlarımızında ilçemizde bazı sorun ve sıkıntıları dile getirmelerini anlayışla karşılıyor gereğini yapıyoruz. Ülke bir seçim sürecini yaşıyor. Vatandaş ve siyasilere gerilimi azaltmak ve demokratik bir seçimin geçekleşmesi için önemli görevler düşmekledir. Provokasyonlara karşı kararlı duruş sergilememiz gerekir. Sonuçta her şey sandıkta belli olur. Onun için sandıktan çıkacak sonuçlara hepimizin saygı duyması gerekir. Seçime sayılı günler kaldı. Temennimiz gerek siyasiler gerekse vatandaşlar sağduyulu davranarak olabilecek komploları boşa çıkarmaları ülkemizin ve vatandaşlarımızın menfaatine olacaktır. 14 Mayıs’ta yapılacak genel seçimlerinde ülkemiz için hayırlısı olmasını temenni ederim ”dedi.

Kahvaltılı toplantı programına Gazeteciler Alaettin Bahçekapılı, Erkan Sarıkaya, Himmet Kaya, Derya Arslan, Baki Özışık, İsa Kırım, Ali Bal, Serkan Şimşek ve Recep Kenan katıldı.

 

YORUM YAP