DOLAR
EURO
STERLIN
FRANG
ALTIN
BITCOIN

Çıldır Göl Festivali Büyük Coşku İle Yapıldı

Yayınlanma Tarihi : Google News
Çıldır Göl Festivali Büyük Coşku İle Yapıldı

Ardahan  Çıldır ilçesine bağlı Akçakale adasında 28-29 Temmuz’da düzenlenen “Uluslararası 19. Çıldır Gölü Festivali ve Asik Şenliği Anma Programı ” yoğun bir katılım ile yapıldı.

Her yıl Çıldır Gölü kenarında Çıldır Belediyesi ve Çıldır Dernekler Federasyonu işbirliğiyle yapılan organizasyon ile yapılan Aşık Şenliği anma temalı yapılan Çıldır Gölü Festivaline: CHP Ardahan Milletvekili Özgür Erdem İncesu, CHP eski Ardahan Milletvekili Ensar Öğüt, Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir, Ardahan Vali Vekili Mehmet Faruk Kılıç, Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, Bağcılar Belediye Başkanı Abdullah Özdemir, Çıldır Belediye Başkanı Yakup Azizoğlu, Çıldır Kaymakamı Enes İpek, Hanak Belediye Başkanı Ayhan Büyükkaya,Posof Belediye Başkanı Cahit Ulgar, Ankara Ardahan Dernekler Federasyonu Başkanı Ergüder Şimdi, Çıldır Dernekler Federasyonu Başkanı Kemal Şimşir ve çok sayıda STK yönetecisi, Köy Muhtarı ve bürokrat katıldı.

Çıldır Gölü Festivalinde THM Sanatçıları Mehmet Yılmaz, Selma Gökdemir, Ebru Kambir, Murat Aksu, Sakine Tatlıtürk, Atakan Yılmaz, Yener Yılmazoğlu vve Kafkas Halk Oyunları sahne aldı. Etkinliğin sunuculuğunu Duygu Akçay ve Ergüder Şimdi yaptı.

YORUM YAP