DOLAR
EURO
STERLIN
FRANG
ALTIN
BITCOIN

Gazeteciler İstanbul’u Uzaydan İzledi

Yayınlanma Tarihi : Google News
Gazeteciler İstanbul’u Uzaydan İzledi

İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyonu’nun organize ettiği ve Basın Platformu üyelerinin de katıldığı, İstanbul’un sembollerinden biri haline gelen Çamlıca Kulesi’ne bir ziyaret gerçekleştirildi.

Bir Uzay Merkezi olarak donatılmış olan Çamlıca Kulesi’ni ziyaret eden basın emekçileri kulenin muhteşem iç detaylarını bir uzay yolculuğu yaparak bu ziyareti taçlandırdı.

“HER YAŞTAN İNSANI BEKLİYORUZ”

Ayrıca muhteşem dış ve iç görüntüsüyle İstanbul’un önemli sembolü haline gelen Çamlıca Kulesi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’na özel bir kampanya ile ziyaretçilerini bekliyor.
Ali Rıza Yıldız başkanlığındaki Gazete ve Haberciler Federasyonu’nun organize ettiği Çamlıca Kulesi ziyareti heyecanlı anlara sahne oldu.

Seyir 360 ile İstanbul’u geniş açıyla gören gazeteciler, uzaya gitmeye gerek yok. Uzayı gezmek ve İstanbul’u uzaydan seyretmek istiyorsanız kuleyi ziyaret etmeniz yeterli olacak.

M. Remzi Tanış’ın başkanlığını yaptığı Basın Platformu üyelerinin de katıldığı organizasyonda keyifli ve heyecanlı anlar yaşandı.
Çamlıca Kulesi Genel Müdürü Mustafa Küçükkaptan, özellikle 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’na özel bir kampanya düzenlediklerini ve her yaştan vatandaşın kuleyi ziyareti için davette bulundu.

“29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMIMIZA ÖZEL KAMPANYAMIZ”

Küçükkaptan; “Burada sadece manzara veya kahvaltı yok. Burada bilimsel bir atmosfer var. Radyo ve televizyon bilindiği gibi iletişim açısından stratejik bir öneme sahiptir. Herhangi bir olumsuzluk durumunda ilk hedef bu ve benzer noktalardır. Biz burada bunun önemini ve hatta ülkemiz adına uzay yarışının ne kadar değerli olduğunu anlatıyoruz. Özellikle öğrencilerimiz kulemize gelerek manzaranın ve bilimin tadını çıkarmalı. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımıza özel kampanyamız da misafirlerimizi ve uzay meraklılarını bekliyoruz” dedi.
Cumhuriyetin 101. Yılına özel olarak düzenlenen bu kampanya ile Cumhuriyet Bayramı’nı İstanbul’un en özel yerinde kutlamak ve Seyyah 360 çok boyutlu ve hareketli sinema deneyimini yaşamak isteyenler mutlaka ziyaret etmeliler.
Kampanya detayları şöyle:
25 yaş altı öğrenci, engelli ve Gazi, 65 yaş üstü ile 1. Dereceden şehit yakınları için

İNDİRİMLİ BİLET 100 TL.
Ayrıca Seyir Terası bileti alana Seyyah 360 çok boyutlu ve hareketli sinema bileti hediye.

YORUM YAP