DOLAR
EURO
STERLIN
FRANG
ALTIN
BITCOIN

Ankara ARDAFED Yöneticileri İstanbul’daydı

Yayınlanma Tarihi : Google News
Ankara ARDAFED Yöneticileri İstanbul’daydı

Ankara Ardahan Dernekler Federasyonu (ARDAFED) yöneticileri, İstanbul Maltepe sahilinde bulunan Avşar Cafe Reataurant’ta Kaz yemeği yediler.

Ankara Ardahan Dernekler Federasyonu (ARDAFED) yöneticileri, Beylikdüzü’nde devam eden Kars Ardahan Iğdır yöresel ürünleri festivalini ziyaret etmek için İstanbul’a geldiler. Ankara ARDAFED Başkan yardımcıları Yücel Aktaş, Enver Erdaş, Canan Avşar Uzun ve THM Sanatçısı Mine Kuş Cuma akşamı Avşar Cafe Reataurant’ta Siyasal Yaşam Gazetesi sahibi Erkan Sarıkaya ve Ardahan Eğitim Derneği Başkanı İlter Avşar ile görüşüp STK’lar hakkında değerlendirmelerde bulundular. THM Sanatçısı Mine Kuş, Cumartesi günü Beylikdüzü’nde devam eden Kars Ardahan Iğdır yöresel ürünleri festivalinde sahne alıp bir konser verecek.

Ankara ARDEF Başkan yardımcısı ve aynı zamanda Ankara ardahan İl Derneği Başkanı Yüzel Aktaş yaptığı açıklamada ” Ankara Belediye Başkanı Mansur Yavaş, geçen yıl yaptığımız Ardahan kurtuluşu gecesinde hemşehrilerimize söz verdiği Kültür evi için kendisini ziyaret ettik. Başkan Yavaş, bize Kültür evi  STK’lara örnek olacak bir proje ile Ardahanlı hemşehrilerimize geniş kapsamlı bir kültür merkezi bize yapılacağını belirtti” dedi.

YORUM YAP