DOLAR
EURO
STERLIN
FRANG
ALTIN
BITCOIN

Yıl 2023, Göle’de Su Sorunu Çözüldü!

Yayınlanma Tarihi : Google News
Yıl 2023, Göle’de Su Sorunu Çözüldü!

Ardahan ilinin en büyük ilçesi olan Göle’de 5 dönemdir iktidar Partisinden seçilen Belediye Başkanları bir türlü çözemedikleri içme suyu sorunu 2023 yılında çözüme kovuştuğu açıklandı. Bir İlçe Belediyesinin en temel görevi ilçede yol yapmak ve onarmak , su şebekesi çekmek ve onarmak ayrıca çöp toplamak gibi işler Belediyelerin kurumsal olarak yapmaları gereken temel hizmetlerdir.

Göle Belediye Başkanı İlhan Gültekin, sosyal medya sayfasında bir açıklama yaparak ilçede su sorununu kalıcı olarak çözdüklerini açıkladı. Çok sayıda vatandaş ise müjde verilmiş büyük bir hizmet gibi sunulan açıklamanın altına teşekkür ediyorlar. Bir kişide çıkıp demiyor “100 yıllık bir ilçede ve 5 dönemdir iktidar partisinden seçilen Belediye Başkanları şimdiye kadar bu su sorununu neden çözmedi?” diye sormadı.

AK Partili Göle Belediye Başkanı İlhan Gültekin sosyal medyada yaptığı açıklama şöyle:

Hayırlı olsun Göle Belediyesi su arıtma tesisimiz geçici kabul ve İl Bankin tek taraflı kesin kabul öncesi ve sonrası bir türlü işletilememiş istediğimiz sonucu alamamıştık her onarımdan sonra tanklar tekrar çokmüştü. Bu işe köklü cözüm bulmak için Trabzon Büyükşehir Belediyesi ve Erzurum Büyükşehir Belediyesi teknik ekiplerinden destek alıp tüm eksikleri ve ek yapılması gereken imalatları tespit ederek işe koyulduk. Yüksek basınctan kaynaklı tankların çökmesini önlemek için üst kısmına 200 tonluk yeni depo yaptık. Cöken tanklari nözül tabakalarını yeniledik. İçerdeki mekanik sistemi son sistem yeniledik irsale hattından gelen suyun kimyasaline uygun yeni kum düzeneği ile değiştirdik. Tesisimizi iklim koşullarına uygun hale getirdik. Hamdolsun Vatandaşımızın gönül rahatlığıyla içe bileceğ suyu musluklardan akıtık. İhtiyac duyulduğnda kimyasal Günlük sürekli klor kulanılmaktadır”

YORUM YAP