DOLAR
EURO
STERLIN
FRANG
ALTIN
BITCOIN

Murat Gökdemir: Birlik Olma Zamanıdır

Yayınlanma Tarihi : Google News
Murat Gökdemir: Birlik Olma Zamanıdır

Serhat Ardahan Spor Kulübü Başkanı Murat Gökdemir, 4 Ocak 2023 Çarşamba günü Saat 17.30’da Yıldız EN TV’de Serhat Ardahan özel programında Gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Yıldız EN TV’de Serhat Ardahan özel programında Serhat Ardahan Spor Kulübü Başkanı ve İş Adamı Murat Gökdemir, ünlü sunucu Özlem Akdoğan moderatörlüğünde Siyasal Yaşam Gazetesi ve Serhat Yaşam Dergisi imtiyaz sahibi Erkan Sarıkaya, Ardahan Gazeteciler ve Foto muhabirleri Cemiyet Başkanı ve Ardahan Haber Gazetesi İmtiyaz Sahibi Özkan Karakaya, İstanbul Yerel Gazeteciler Derneği Başkanı ve Yeni Umut Gazetesi İmtiyaz Sahibi Murat Abdullahoğlu, Gazete Avcılar ve Modern İstanbul Dergisi imtiyaz sahibi Hanifi Çelik, Avcılar Yerel Gazete Muhabiri Perihan Yılmaz’ın katıldığı program’da son günlerde gündemde olan Serhat Ardahanspor Kulübü Başkanı Murat Gökdemir önemli açıklamalarda bulundu.

Serhat Ardahan Spor Kulübü Başkanı Murat Gökdemir yaptığı açıklamada ” Serhat Ardahan Spor için elimi taşın altına koydum. Hem maddi olarak hemde manevi olarak fedakarlıkta bulunurak İstanbul’daki işlerimin başında durmak yerine Ardahan’a gidip Şehrin futbol takımını hak ettiği noktaya getirmeye çalışıyorum. Benim en büyük amacım Serhat Ardahan Spor kulübüne bir tesis kazandırmak ve bunu başaracağım. Çünkü takımın tesisi olursa alt yapıda sporcu yetişir ve sporcular için harcanan konaklama ve yemek giderlerinde büyük tasarruf sağlanır. Serhat Ardahan Spor kulübü için İstanbul’da bulunan STK’lardan yeterli destek alamadık. Bazı iş adamlarımızın katkısı oluyor hepsine teşekkür ediyorum. Serhat Ardahan Spor için önümüzdeki günlerde İstanbul’da bir dayanışma gecesi düzenleyeceğiz. Bizim yapılan dedikodulara kulak vermek yerine bu önemli süreçte birlik olmalıyız” dedi.

YORUM YAP