DOLAR
EURO
STERLIN
FRANG
ALTIN
BITCOIN

Canip Kara, CHP’den Milletvekili Aday adayı Oldu

Yayınlanma Tarihi : Google News
Canip Kara, CHP’den Milletvekili Aday adayı Oldu

CHP Ankara il Disiplin Kurulu Başkanı ve bir çok STK’da yöneticilik yapan iş insanı Canip Kara, Cumhurbaşkanlığı seçimine yaklaşık 5 ay kala CHP’den Ardahan Milletvekili Aday Adaylığını açıkladı.

İş İnsanı Canip Kara, 8 Ocak 2023 Pazar günü İBB Florya sosyal tesislerinde STK’ların ve İş İnsanların katılımı ile kahvaltılı bir toplantı yaptı. Toplantıda katılımcılar söz olarak görüş ve önerilerini belirttiler.

Toplantıda Canip Kara yaptığı açıklamada “Ankara’da yaşamama rağmen memleketim Ardahan ile hiç bir zaman bağımı koparmadım. Ticaretimin %40’nı Ardahan ve ilçelerinden yapmaktayım. Ailemizin yarısı Ardahan ve Göle’de yaşamaktadır. Bölgemizin sorunlarını ve çözüm yollarını bilmekteyiz. Doğduğumuz topraklara borcumuzu ödemek için bu yolla çıktık. Geleceğimiz adına çocuklarımız adına bu demokratik olgunluğu göstermeliyiz. Bu gün siz değerli hemşerilerimizin görüşlerini olmak için bir araya geldik” dedi.

Kahvaltılı toplantıya Göle Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Eren Küpeli, Senemoğlu Köyü Dernek Başkanı Güven Akbaba, Serhat Ardahan Spor Kulübü As Başkanı Murat Aşçı, Kayaaltı Köyü Dernek Başkanı Tülin Bozkurt, ARDAFED Başkan yardımcısı Sönmez Küpeli, Yeniķoy Dernek Başkanı Arif Sucu, Mali Müşavir Tuncer Dağ, İş adamı Turgut Samancı, Ardahan Gazeteciler ve Foto muhabirleri Cemiyet Başkanı ve Ardahan Haber Gazetesi İmtiyaz Sahibi Özkan Karakaya, Siyasal Yaşam Gazetesi ve Serhat Yaşam Dergisi imtiyaz sahibi Erkan Sarıkaya, Kuzeydoğu Anadolu Gazetesi İmtiyaz Sahibi Fakir Yılmaz, Ali Şirin, Mikail Kırbayır, Ali Rıza Bozkurt ve çok sayıda STK yönetecisi ve iş insanı katıldı. Ayrıca Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin, CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu ve Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkan vekili Sait Atalay toplantıya çelenk gönderdiler.

YORUM YAP