DOLAR
EURO
STERLIN
FRANG
ALTIN
BITCOIN

Serhat Ardahanspor 18 Şubat’ta Dayanışma Gecesi Yapacak

Yayınlanma Tarihi : Google News
Serhat Ardahanspor 18 Şubat’ta Dayanışma Gecesi Yapacak

Serhat Ardahan Spor Kulübü Başkanı Murat Gökdemir, 20 Ocak 2023 Cuma günü Maltepe sahilinde bulunan Avşar Kaz Tandır Restaurant’ta bir toplantı yaparak İstanbul’da Serhat Ardahan Spor için dayanışma gecesi yapacağını açıkladı. Serhat Ardahan Spor dayanışma gecesi 18 Şubat 2023 Cumartesi akşamı Şişli Figaro Salonda yapılacağı açıklandı.

Serhat Ardahan Spor Kulübü Başkanı Murat Gökdemir yaptığı açıklamada “Serhat Ardahan Spor Kulübü için hiç beklenti içine girmeden elimizi taşın altına koyduk. En büyük amacım Serhat Ardahan Spor’a bir tesis kazandırmak olacak. Çünkü tesis olmadan Sporcuyu Spor kulüplerinde tutamıyorsunuz. İstanbul başta olmak üzere Büyükşehirde çok sayıda Ardahanlı iş insanı var. Biz iş insanlarımızdan ve STK’larımızdan yeterli destek alamadık. Türkiye genelinde hatırı sayılır 6200 Ardahanlı iş insanı var. Serhat Ardahanspor’a bir kaç işadamı dışında kimseden destek alamadık. Malesef Serhat Ardahan Spor Kulübü Ardahan’da yetim bırakılmış diyebiliriz” dedi.

Serhat Ardahan Spor Kulübü için yapılan toplantıya Serhat Ardahan Spor Kulübü Başkanı Murat Gökdemir, Başkan vekili Hilmi Topçu, Başkan yardımcısı Fuat Avşar, Serhat Ardahan Spor Kulübü önceki dönem Başkanı Aykut Karagöz, Çıldır Dernek Başkanı Muhtesim Sarıkaya, Serhat Birikim Gazetesi İmtiyaz Sahibi Mustafa Küpeli, Siyasal Yaşam Gazetesi İmtiyaz Sahibi Erkan Sarıkaya ve ARDAFED Denetim kurulu Başkanı Şemsettin Şenel katıldı.

YORUM YAP