DOLAR
EURO
STERLIN
FRANG
ALTIN
BITCOIN

HOÇ-FED’den Yardım Seferberliği

Yayınlanma Tarihi : Google News
HOÇ-FED’den Yardım Seferberliği

Merkezi İstanbul Esenyut’ta bulunan ve Başkanlığını Burhan Özer’in yaptığı Ardahan İli Hoçvan Dernekler Federasyonu, üye Köy Derneklerin desteği ile Deprem bölgesine yardım malzemesi gönderdi.

Hoçvan Dernekler Federasyonu (HOÇ-FED) 10 ilde neyden gelen büyük Depremde ihtiyaç wahiplerine gönderilmek üzere üye Dernekler ile birlikte çoğunluğu yeni alınan malzemeden oluşan bir TIR ile toplananan malzeme gönderildi. Bağış kampanyasına HOÇ-FED üye 21 Köy Derneğinden yoğun ilgi olduğu öğrenildi. HOÇ-FED Deprem bölgesine yardımların devam edeceğini açıkladı.

Hoçvan Dernekler Federasyonu Başkanı Burhan Özer yaptığı açıklama şöyle:

Değerli Halkımız ülkemizin Güneydoğu bölgesinde yaşanan yüzyılın en büyük deprem felaketinde ihtiyaç sahibi insanlarımıza katkı sağlamak amacıyla Hoçvan halkı olarak başta kıymetli iş insanımız Yakup Süt olmak üzere, Bütün halkımız Dernek Başkanlarımız, yönetimleri, kurum yöneticilerimiz büyük bir özveri ile çalışarak Federasyonumuzda toplanan yardım kolilerini 08.02.2023 Çarşamba günü saat 18.00 deprem bölgesine gönderdik. Yardımlar kurumumuzda birikmeye devam ediyor.Tekrar bir araç çıkaracağız. Yardımlarda ve çalışmalarda emeği geçen herkese teşekkür eder sevgilerimi saygılarımı sunarım.

Yönetim Kurulu Adına Başkan Burhan ÖZER

YORUM YAP