DOLAR
EURO
STERLIN
FRANG
ALTIN
BITCOIN

Ataşehir’de Kars Ardahan Iğdır Dernekleri İftar Programı

Yayınlanma Tarihi : Güncelleme Tarihi : Google News
Ataşehir’de Kars Ardahan Iğdır Dernekleri İftar Programı

İstanbul Ataşehir Esatpaşa Merkez Camii taziye Salonunda 7 Kars Ardahan Iğdır Derneği ortaklaşa Depremzedelere destek için íftar programı düzenlediler.

7 Kars Ardahan Iğdır Derneği ortaklaşa düzenlediği iftar yemeğine katılanlar fltre ve zekalarını zarf içine koyup kutuya atarak Depremzedelere destek oldular. İftar yemeği öncesi 11 ilde depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımız için Kur-an kerim okundu.

İftar yemeğine Ataşehir Belediye Başkan vekili İlhami Yılmaz, Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Orhan Çerkez, Ataşehir Belediye meclisi Başkan vekili Kudret Arslan, CHP Ataşehir Belediye meclis üyeleri Kurtuluş Özaydın, Bekir Bozkızıl CHP Ataşehir İlçe Başkanı Celal Yalçın, AK Parti Ataşehir İlçe Başkanı Burak Çiftci, İYİ Parti Ataşehir İlçe Başkanı Bora Yörükoğlu ve çok sayıda STK yönetecisi katıldı.

Orhan Çerkez yaptığı açıklamada “Asil amacımız bu Ramazan gününde bir araya gelip, masalarımızdaki lokmalarımızı paylaşmak ve bir yardım kampanyası düzenlemek. Masalarınıza zarf bırakılacak. Buradan toplanan yardımları deprem bölgesinde zor şartlarda yaşayan kardeşlerimize göndereceğiz. Burada herkesin vermiş olduğu fitre, zekât dışında sadaka ve yardımları vardır. Bu konuda duyarlı davranacağınızdan eminim. Vatandaşlarımız orada soğuktan üşürken, soğuk havada iftarlarını açarken bizler burada Allah’ın vermiş olduğu nimetlerden faydalanıyoruz. Buradan yapacağımız her katkıyla oradaki vatandaşlarımızın yaralarına merhem olacağız. Şimdiden yapacağınız katkılardan dolayı Allah hepinizden razı olsun, tuttuğunuz oruçları kabul etsin”dedi.

 

YORUM YAP