DOLAR
EURO
STERLIN
FRANG
ALTIN
BITCOIN

AKI-DER Kars Ardahan Iğdır Kültür Turu Sona Erdi

Yayınlanma Tarihi : Google News
AKI-DER Kars Ardahan Iğdır Kültür Turu Sona Erdi

Merkezi Ankara Çankaya’da bulunan ve Başkanlığını Canan Avşar Uzun’un yaptığı Ardahan Kars Iğdır Kadın Meclisi (AKI-DER) 2. Defa düzenlediği Kars Ardahan Iğdır Doğu Ekspresi Kültür turu yoğun ziyaretler ardından sona erdi. Kültür turu 10 Haziran’da başlayıp 17 Haziran’da tamamlandı.

Ardahan Kars Iğdır Kadın Meclisi (AKI-DER) Başkanı Canan Avşar Uzun, Kültür turu ardından yaptığı açıklama şöyle:

“AKI-DER Kadın Meclisi olarak düzenlediğimiz Kars Ardahan Iğdır Kültür Turumuzu güzel anılarla bitirdik. Bir nebze de olsa memleket ozlemimizi giderdik. Doğduğumuz topraklarla doydugumuz topraklar arasında bir köprü kurduk. Kaynaşmayı sağlayarak güzel dostluklar kurulmasına vesile olduk.
Şimdi sıra doyduğumuz topraklarda bu güzel anılarlarımızı anlatmak, memleketimizin güzelliklerini ve hemşehrilerimizin ne denli sıcak samimi olduğunu anlatmak. Bu seyahatimize katkı sunan, katılım sağlayan, emek veren herkese, bizlere eşlik eden sanatlarıyla turumuza renk katan sn. Maksut Koca Hocamıza, Yoremizin sanatçısı Uğur Akçay Beye, Kültür Bakanlığı sanatçısı Gökhan Temur beye, yöre sanatçımız Erberk Pullu beye, İl Kültür Mudurlerimize, Ardahan Belediye Başkanımız Faruk Demir Başkanımıza, Iğdır Belediyesi Başkan Vekili Sn Ferdi Turan Başkanımıza, Iğdır Valiligimize, Tuzluca Kaymakamımıza, bizleri ağırlayan köy muhtarlarımıza, Ardahan Kars Iğdırlı tüm hemşehrilerime, bizleri ağırlayan otel Müdürlerimize, AKI-DER Kadın Meclisi ekibimize, üyelerimize çok çok teşekkür ediyorum” dedi.

YORUM YAP