DOLAR
EURO
STERLIN
FRANG
ALTIN
BITCOIN

Göle Et Entegre Tesisi Projesi Onaylandı

Yayınlanma Tarihi : Google News
Göle Et Entegre Tesisi Projesi Onaylandı
Altun Grup hayvancılık, Göle’de açacakları et entegre tesisi projelerinin onaylandığını ve önümüzdeki günlerde ihaleye çıkarıp, yakın zamanda yapımına başlanacağı müjdesini verdi.
Altun Grup hayvancılık, Göle’de açacakları et entegre tesisi projelerinin onaylandığını ve önümüzdeki günlerde ihaleye çıkarıp, yakın zamanda yapımına başlanacağı müjdesini verdi. Ardahan, Kars ve Iğdır’ın meralarında yetişen hayvanlardan elde edilen et ürünleri, Esenyurt Belediyesinin açacağı 23 Sowroom’da satışa sunulacak.
Yaklaşık 1 yıl önce başta ardahan Üniversitesi olmak üzere, 10 Üniversite ile birlikte yapılan kapsamlı Ar-Ge çalışması neticesinde bu kararların alınıp yürürlüğe girdiğini belirten Altun Grup Yönetim Kurulu Başkanı Fahri Altun, konuyla ilgili şunları söyledi:
Bölge hayvancılığı gelişecek!
“Projemiz onaylandı, ilerleyen günlerde ihalesi yapılacak. Tesis bölge hayvancılığının ilerlemesine ve gelişmesine büyük katkı sunacak. Sadece Göle’ye değil bölge hayvancılığına nasıl katkıda bulunabiliriz düşüncesi ile bu yola çıktık. Gayemiz bölgeye ve bölge halkına fayda sağlamak. göle Tigem işletmecisi Altun Grup, esenyurt belediyesi ve Üniversiteler arasında yapılan protokol neticesinde Esenyurt Belediyesi tarafından açılacak olan 23 satış noktasında, Göle’de entegre et tesislerinde üretilip paketlenip et ürünleri satışa sunulacaktır. Milletimize ve Ardahan’a hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum.”
Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt’da Ardahan’a gelerek çalışmaları yerinde inceledi ve TİGEM’i ziyaret etti.
Kaynak: ardahanhaber.com.tr

YORUM YAP