DOLAR
EURO
STERLIN
FRANG
ALTIN
BITCOIN

İstanbul’da Damal Şöleni Yapılacak

Yayınlanma Tarihi : Google News
İstanbul’da Damal Şöleni Yapılacak

Merkezi İstanbul Avcılar’da bulunan ve Başkanlığını Güner Kökat’ın yaptığı Ardahan İli Damal Dernekler Federasyonu, 24 Eylül’de Damal Şöleni etkinliği yapacak.

Damal Dernekler Federasyonu tarafından organizasyonu yapılacak olan Damal Şöleni, 24 Eylül 2023 Pazar günü Saat 17.00 de Avcılar Atatürk Stadyumu’nda yöresel sanatçıların sahne alacağı bir konser ile yapılacak.

Damal Şöleni etkinliğine sahne alacak 0sanatçılar; Suavi, Mikail Aslan,  Merdan Us, Yaprak Dengiz, Ertuğrul Çimen, Eren Can Doğaner, Cenk Terekeme, Gökhan Göçmen, Arif Erendemir ve Kemal Yazıcı sahne alacaklar. Etkinliğin sunuculuğunu Hande Akkuş ve Oğuzcan Mehmet Ercan yapacaklar.

Damal Dernekler Federasyonu Başkanı Güner Kökat yaptığı açıklamada “İyiye Güzele ne varsa sosyal kültürel dayanışma eğitim sanat tiyatro kısacası hayatın her alanında Damal Dernekler Federasyonu vardır var olmaya devam edecektir. Şimdi okullar açılıyor ve en temel sorunumuz eğitim onun için bu Şölenden gelen gelir üniversite okuyan çocuklarımıza burs olarak vereceğiz. Tüm halkımızın bu etkinliği sahiplenmesini ve manevi destek olmalarını önemle rica ediyoruz” dedi.

YORUM YAP