DOLAR
EURO
STERLIN
FRANG
ALTIN
BITCOIN

Başkan Ilgezdi, Sabah Gazetesi Haberini Yalanladı

Yayınlanma Tarihi : Google News
Başkan Ilgezdi, Sabah Gazetesi Haberini Yalanladı

Bugün Sabah gazetesi internet sitesinde yer alan “CHP’de delege borsası!” başlıklı haberde yer alan iddiaları Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi yalanladı. Başkan ilgezdi kendisi ile ilgili habere “İsmimin anılarak şahit gösterildiğim söz konusu haber baştan aşağı yalandır” dedi.

Sabah gazetesi internet sitesinde yer alan “CHP’de delege borsası!” başlıklı haber şöyle:

“Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat’ın talimatıyla da bir il delegesinin hesabına 50 bin lira gönderildi. Hesabına para gönderilen İl delegesi de Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi’yi hesabına gelen paranın dekontunu gönderdi. Delegeye parayı iade edip dekontu kendisine göndermesini isteyen İlgezdi iddiaya göre Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat’ı arayıp dekontların elinde olduğunu söyledi”

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi basın açıklaması şöyle:

KAMUOYUNUN DİKKATİNE!

Bugün Sabah Gazetesi ve bazı basın organlarında ismimi dâhil ederek yapılan sözde iddialara dayanan yalan haberler, Cumhuriyet Halk Partisi Ailemizdeki demokratik yarışı hazmedemeyen, içimizi karıştırmak isteyen odak ve anlayışların eseridir.

Cumhuriyet Halk Partisi içindeki tüm delegelerimiz, ilçe başkanlarımız, belediye başkanlarımız yaratılmak istenen bu kirli dezenformasyon karşısında dik durur ve hiçbir üyemiz böyle gayri ahlaki tutumlara tenezzül etmez.

İsmimin anılarak şahit gösterildiğim söz konusu haber baştan aşağı yalandı. Bütün ilçe başkanlarımızı ve üyelerimizi kirletmeye çalışan bu zihniyeti esefle kınıyorum.

Bu iftiralar karşısında hukuki süreci başlatacağımı kamuoyuna duyururum.

Battal İLGEZDİ

Ataşehir Belediye Başkanı

YORUM YAP