DOLAR
EURO
STERLIN
FRANG
ALTIN
BITCOIN

Ankara’da Kars Ardahan Iğdır Tanıtım Günleri Etkinliği

Yayınlanma Tarihi : Google News
Ankara’da Kars Ardahan Iğdır Tanıtım Günleri Etkinliği

Merkezi Ankara Gölbaşı’nda bulunan ve Başkanlığını Erdoğan Yıldırım’ın yaptığı Kars Ardahan Iğdır Dernekler Fedarasyonu (KAIFED) tarafından organizasyonu yapılan Kars, Ardahan ve Iğdır’ın yöresel lezzetleri ile kültürel değerlerinin sergilendiği tanıtım günleri devam ediyor. Etkinlik 18-22 Ekim tarihlerinde yapılıyor.

Kars Ardahan Iğdır Dernekler Federasyonu (KAIFED) tarafından düzenlenen “7. Kars Ardahan Iğdır Tanıtım Günleri” etkinliğine Eski Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme  Bakanı Ahmet Arslan, Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, Kars Valisi Ziya Polat,  Ardahan Valisi Hayrettin Çiçek, AK Parti Ardahan Milletvekili Kaan Koç ve AK Parti Ardahan İl Başkanı Ersin Yılmaz, Ardahan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Çetin Demirci, AKI-DER Kadın Meclisi Derneği Başkanı Canan Avşar Uzun, Ankara Ardahan İl Derneği Başkanı Yücel Aktaş, Ardahan Göle Dernekler Federasyonu Başkanı Eren Küpeli ve çok sayıda STK yönetecisi katıldı.

Ankara Keçiören Belediyesi Kabala Fuar Alanında düzenlenen Kars Ardahan Iğdır Tanıtım Günleri 18 Ekim’de başlayıp 22 Ekim tarihinde sona erecek.

YORUM YAP