DOLAR
EURO
STERLIN
FRANG
ALTIN
BITCOIN

Çetin Demir Yeni Başkan Seçildi

Yayınlanma Tarihi : Google News
Çetin Demir Yeni Başkan Seçildi

Merkezi İzmir Çiğli’de bulunan Kars Ardahan İl, ilçe ve köyleri Kültür, Sosyal Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği 2. Olağan genel kurulunu dernek binasında gerçekleştirdi. Çiğli Kars Ardahan İl, İlçe, Köyleri Kültür, Sosyal Dayanışma ve Yardımlaşma derneğinin kurucu yönetim kurulu üyesi olan ve Ege Bölgesi Kars Ardahan Iğdır Dernekleri Federasyonu Genel başkanı Çetin Demir tek adayla gidilen 2. Olağan kongrede başkan seçildi.

Yeni dernek başkanı seçilen Çetin Demir yaptığı konuşmada “Bugün burada bizleri yalnız bırakmayan dernek üyelerimize, STK başkan ve yönetim kurulu üyelerine ve dostlarımıza canı gönülden teşekkür ediyorum. Derneğimiz olarak bugüne kadar yaptığımız etkinliklerimizle bölgesel kültürümüzü ve ortak değerlerimizi üyelerimiz arasında canlandırma, yaşatma ve gelecek kuşaklara aktarmaya çalışırken, yaşadığımız ilçemizde de tüm vatandaşlarımıza kültürümüzü ve folklorumuzu de tanıtma hedefini ortaya koyduk. Gelecek günlerde de bu tür faaliyetlerimizi kamuoyunda ses getirecek şekilde yoğunlaştırmayı hedefliyoruz” açıklamasında bulundu.

2.Olağan Genel kurulda Çetin DEMİR başkan seçilirken yönetim kurulu üyeleri Ramazan ÖZTÜRK, Yener ÇOBAN, Alaattin ÖZBEK, Alaattin TANI, Aziz SARI, Gülten DURAK, Sevilay DENDEN, Kızbes AYDIN, Denetim Kurulu Üyeleri de Dursun ULU, Nihat DEMİR ve Barış DOĞAN’dan oluştu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

YORUM YAP