DOLAR
EURO
STERLIN
FRANG
ALTIN
BITCOIN

İsmail Levent’in Coskulu A.Adaylık Açıklaması

Yayınlanma Tarihi : Güncelleme Tarihi : Google News

İsmail Levent, 31 Mart 2024’te yapılacak yerel seçimlerde AK Parti’den Ataşehir Belediye Başkanı aday adayı olduğunu açıkladı.

2009-2014 yıllarda Mevlana Mahallesi Muhtarı, 2014-2019 yılları arasında Ataşehir Belediye meclis üyesi olan İsmail Levent, AK Parti Ataşehir İlçe Başkanlığında adaylık başvurusu yaptı.

İsmail Levent’in aday adaylığı başvurusu sırasında ailesi başta olmak üzere, AK Parti Ataşehir Belediye Meclis üyesi aynı zamanda Ataşehir Belediye Başkanı Aday Adayı Haluk Sadıkoğlu, Yeni Çamlıca Mahallesi Derneği Yönetimi, Anadolu Yakası Pazarcılar Odası Başkanı Memet Emin Yarar’ın yanısıra Levent’in destek veren dostları ile partilileri, geçmiş dönem meclis üyesi arkadaşları yalnız bırakmadı.

İsmail Levent yaptığı açıklama şöyle:

“Ataşehir 15 yıldır hizmet almayan ve bu güne kadar Belediyenin insanlarımızı mağdur ettiği, insanlarımızın yüzü gülmediği bir ilçe bir şehir. Bizimle beraber ilçe olan Sancaktepe olsun, Çekmeköy olsun gerçekten orda yaşayan insanların yaşam kalitesi ve konforu bizden üst seviyede.15 yıldır imar sorununu çözmediler. Ataşehir için kentsel dönüşümü olan, insanların yüzü gülen bir şehir için aday oldum. AK Parti Beledyecilik anlayışı ile mücadele edeceğim için bunların yapamadıkları işleri 1.5 yıl içinde biriktirmeyi taahhüt ediyorum. Bu davanın içerisinde bizim sorumluluğumuz var. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın sayesinde bugün kızlarımız baş örtüsü sorunu çözerek okumalarını sağladı. Onu her zaman en iyi şekilde temsil etmek borcumuzdur. Ataşehir’i de alıp, ona hediye etmek istiyoruz”

İsmail Levent, 31 Mart 2024’te yapılacak yerel seçimlerde AK Parti’den Ataşehir Belediye Başkanı aday adayı olduğunu açıkladı. 2009-2014 yıllarda Mevlana Mahallesi Muhtarı, 2014-2019 yılları arasında Ataşehir Belediye meclis üyesi olan İsmail Levent, AK Parti Ataşehir İlçe Başkanlığında adaylık başvurusu yaptı. İsmail Levent’in aday adaylığı başvurusu sırasında ailesi başta olmak üzere, AK Parti Ataşehir Belediye Meclis […]

DEVAMINI OKU