DOLAR
EURO
STERLIN
FRANG
ALTIN
BITCOIN

Ankara’da Ardahan Tanıtım Günleri Etkinliği

Yayınlanma Tarihi : Google News
Ankara’da Ardahan Tanıtım Günleri Etkinliği

Merkezleri Ankara’da bulunan Ardahan Dernekler Federasyonu ve Ardahan’a bağlı ilçe ile köy derneklerinin ortaklaşa düzenledikleri: 4 gün sürecek ‘2. Ardahan Tanıtım Günleri” etkinliği 30 Kasım-1-2-3 Aralık 2023 tarihlerinde Ankara Altınpark Fuar ve Kongre merkezinde yapılacak.

2. Ardahan Tanıtım Günleri için yapılan açılama şöyle: ”Ankara Ardahan Dernekler federasyonu, Ankara’da bulunan il ilçe ve köy derneklerimiz ve Ardahan da ki tüm kamu kurum ve kuruluşlarımız ile birlikte bu yıl 2. sini düzenlemiş olduğumuz ve yöremize ait doğal ürünleri de bulabileceğiniz Ardahan tanıtım günlerine Ardahan adına davet ediyoruz. Katılımınızdan onur duyacağız.”

Ardahan Dernekler Federasyonu Başkanı Ergüder Şimdi, Ankara Göle Derneği Başkanı Hüseyin Kızılateş, Ardahan Eğitim Kültür Sosyal ve yardımlaşma Derneği Başkanı Dilek Öztürk birer açıklama ile hemşehrimizi etkinliğe davet ettiler.

”Ankara’da yapılacak olan Ardahan il ve ilçeleri Tanıtım günleri” etkinliği için tüm vatandaşları davet ettiler. Ardahan Duyuruda; çok sayıda kurum ve belediyeler ile tanıtım organizasyonunu yaptığını duyurdu.

Ardahan Tanıtım günleri organizasyonunda; Ardahan Valiliği, Ardahan Belediyesi, Ardahan Üniversitesi, Ardahan Ticaret ve Sanayi Odası, Göle Belediyesi, Çıldır Belediyesi, Damal Belediyesi, Hanak Belediyesi, Posof Belediyesi ve Köprülü Belediyesi, yer alacak.

Ankara ‘da yapılacak Ardahan tanıtım günleri 30 Kasım-1-2-3 Aralık 2023 tarihlerinde Ankara Altınpark Fuar ve Kongre merkezinde yapılacak. Kahramanmaraş depreminden etkilenen depremzede esnaflarında katılacağı etkinliğe Dernek Başkanları tüm vatandaşları davet ettiler.

YORUM YAP