DOLAR
EURO
STERLIN
FRANG
ALTIN
BITCOIN

CHP Şişli Belediye Başkan Adayı Resul Emrah Şahan, ARDAFED Ziyareti

Yayınlanma Tarihi : Google News
CHP Şişli Belediye Başkan Adayı Resul Emrah Şahan, ARDAFED Ziyareti

31 Mart 2024’te yapılacak yerel seçimlerde CHP’den Şişli belediye başkan adayı olan Resul Emrah Şahan ve beraberindeki heyet Merkezi Şişlide bulunan İstanbul Ardahan Dernekler Federasyonu (ARDAFED) ziyaret etti.

Heyeti ARDA-FED Genel Sekreteri Av. Fatih Rüştü Yılmaz Genel Başkan Yardımcısı Sabahat Kaya, Onur Kurulu Üyesi Mustafa Küpeli, ARDA-FED Ardahan Temsilcisi Oktay il Basmış, ARDA-FED Yönetim Kurulu Üyesi Sönmez Küpeli, Denetleme Kurulu Başkanı Şemsettin Şenel, Ardahan Dernek Başkanı Atillah Çelik, ARDA-FED kurucu Başkanı Güven Doğruyol Karşıladı.

Ziyarette ARDA-FED Genel Sekreteri Av. Fatih Rüştü Yılmaz Ardahan Derneklerinin hizmetlerinden bahsettikten sonra toplantıya katılan CHP Şişli Belediye Meclis Üyesi aday adaylarından, Şule Öztürk Akyüz, Ozan Berk Doğru, Ertan Şahin, Hilmi Aydın’ı tanıttı.

Daha sonra konuşmaya davet edilen CHP Şişli Belediye Başkan Adayı Resul Emrah Şahan, şişli için yapacağı projelerden bahsederek konuşmaların şöyle sürdürdü; Bu seçim önceki dönem yapılan seçimlerden çok önemledir. bu nedenle  Ülkemiz için çocuklarımızın geleceği için eskisinden daha çok dayanışma içerisinde İstanbul seçimlerin almamız gerekir bu anlamda sizlerden destek bekliyorum dedi.

Daha sonra CHP Şişli Belediye Başkan Adayı Resul Emrah Şahan, sorulan sorulara cevap verdi.

Toplantıda Borçlu hacizli bir belediyeyi alıp kültür sanat kenti yapan Halkçı belediyenin temellerini atıp şişli halkıyla Şişli’yi yöneten Mevcut Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin’nin hizmetleri sıkça dile getirildi.

Daha sonra CHP Şişli Belediye Başkan Adayı Resul Emrah Şahan, sorulan sorulara cevap verdi.

ARDA-FED’in Şişli’de ki Merkezinde yapılan tplantıya CHP Şişli Belediye Başkan Adayı Resul Emrah Şahan, CHP Şişli ilçe Başkanı Tamer Özcanlı,  CHP Şişli Belediye Meclis Üyesi aday adaylarından, Şule Öztürk Akyüz, Ozan Berk Doğru, Ertan Şahin, Hilmi Aydın ve beraberindeki heyet  katıldı.

YORUM YAP