DOLAR
EURO
STERLIN
FRANG
ALTIN
BITCOIN

Onursal Adıgüzel, Ardahanlılar İle Buluştu

Yayınlanma Tarihi : Google News
Onursal Adıgüzel, Ardahanlılar İle Buluştu

Ataşehir Ardahan İl Derneği tarafından İçerenköy İnal Aydınoğlu Kültür Merkezinde düzenlenen çalıştaya, CHP Ataşehir Belediye Başkan adayı Onursal Adıgüzel ve CHP Ataşehir İlçe Başkanı Celal Yalçın katıldı.

Ataşehir Ardahan İl Derneği Başkanı Ertuğrul Bulakbaşı yaptığı açılış konuşmasında “Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, 2019 yılında yaptığımız etkinlikte bize Dernek yeri için söz verdi. Ama 5 yılık süreç içinde verilen sözler gerçekleşmedi. Yine 2019 yerel seçimlerde Atasehir’de ikinci sırada en fazla nüfusu bulunan Kars Ardahan yok sayılmış CHP bizden Belediye meclis üyesi çıkarmadı. Biz bundan sonra desteğimizi verilen sözler yerine yapılan sözlere bakacağız” dedi.

CHP Ataşehir Belediye Başkan adayı Onursal Adıgüzel yaptığı açıklamada “Ben Başkan olduğumda herkese eşit mesafede olacağım. Başkan olduğumda Ardahan Derneği kira sorunu yaşamayacak. Belediye meclis üyeliği konusunda süreç devam ediyor. Ataşehir Belediyesi için bürokratları tercih ederken Kars Ardahan nüfusunu göz önünde bulunduracağız. Eşim sizin kızınız benide kardeşiniz evladınız olarak kabul edin her zaman yanınızda olacağım” dedi.

Etkinliğe Üsküdar Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Terlan Kaya, Ataşehir Emekliler Derneği Başkanı Cafer Çağrıtekinci, Gazeteciler Erkan Sarıkaya, Derya Arslan, Serkan Şimşek ve çok sayıda Ardahanlı katıldı.

 

YORUM YAP