DOLAR
EURO
STERLIN
FRANG
ALTIN
BITCOIN

Göle Kültür ve Kaşar Festivalin Programı Açıklandı

Yayınlanma Tarihi : Google News
Göle Kültür ve Kaşar Festivalin Programı Açıklandı
Ardahan Göle Belediye Başkanı Gökhan Budak, bu hafta sonu yapılacak 23. Göle Kültür ve Kaşar Festivali programını açıklayarak, tüm vatandaşları festivale davet etti.
Başkan Budak, festival programı hakkında sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı, “26-28 Temmuz tarihlerinde düzenleyeceğimiz 23. Göle Kültür ve Kaşar festivaline sizleri davet etmekten büyük mutluluk duyuyoruz. Geleneksel lezzetlerimizin ve kültürel mirasımızın tanıtılacağı bu etkinlikte, Göle’nin eşsiz kaşar peynirini tadacak, yerel sanatçılarımızın performanslarıyla keyifli anlar yaşayacak ve yöremizin zengin kültürel dokusunu yakından tanıma fırsatı bulacaksınız. Göle’nin güzelliklerini ve sıcak misafirperverliğini yaşamak, unutulmaz bir festival deneyimi geçirmek için hepinizi Göle Kültür ve kaşar festivaline bekliyoruz” dedi.
26 Temmuz Cuma günü saat 17:00’da Göle Cumhuriyet Meydanında başlayacak festival programı şöyle;

1.Gün; Göle Cumhuriyet Meydanında açılış konuşmaları, saygı duruşu ve istiklal marşının okunması sonrası yerel sanatçılar eşliğinde müzik dinletisi gece 23:00 saatlerinde ise havai fişek gösterimi2.Gün; Göle yaylasında, protokol konuşmaları sonrası, halk oyunları gösterimi, kaşar tanıtım ve plaket sunumları, cirit oyunu ve yerel sanatçıların müzik dinletisi ile akşam 17:00’ye kadar sürecek eğlence programları.
3.Gün; Göle yaylasında, hayvan güzellik yarışması ve ödül töreni, Kafkas halk oyunları gösterisi, çeşitli eğlenceler ve yerel sanatçıların müzik dinletisi ile sona erecek.

YORUM YAP