DOLAR
EURO
STERLIN
FRANG
ALTIN
BITCOIN

Üzeyir Engin, Serhat Ardahanspor Kulübü Başkan Adaylığını Açıkladı

Yayınlanma Tarihi : Google News
Üzeyir Engin, Serhat Ardahanspor Kulübü Başkan Adaylığını Açıkladı

Yıldız Tv ve Engin Şirketler Gurubu Yönetim kurulu Başkanı Üzeyir Engin, Serhat Ardahanspor Kulübü Başkan adayı olduğunu açıkladı.

Ardahan ilini Bölgesel Amatör Liginde temsil eden Serhat Ardahanspor Kulübü 25 Ağustos 2024 Pazar günü Saat 10.00’da Kaptanpaşa Mahallesi Ardahan Öğretmen Evi toplantı salonunda Olağanüstü Genel Kurula aşağıdaki gündemle toplanacak.

Serhat Ardahanspor Kulübü Başkan adayı Üzeyir Engin yaptığı açıklamada ”Serhat Ardahan Spor’u çok kısa sürede toparlayıp, herkesin beklediği bu güzel Şehir’e ve taraftara önümüzdeki yıl iyi bir noktaya getirmek istiyoruz. Serhat Ardahan Spor Kulübü Başkanlığını huzurunuzda açıklama gereği duydum. İyi bir ekip ile iyi kadro ile geliyoruz. Futbolcusundan Teknik ekibe kadar kadromuz hazır. Yönetim kurulumuz ve Serhat Ardahan Spor’a destek verecek çok sayıda Ardahanlı hazır. Bu takım artık Şampiyon olacak 3. Lig’e çıkacak. Tüm imkanlarımı kulanarak adeta seferber oldum. Mayıs 2025’de 3. Lig’de olacağız. Bu şehirin Çocukları, bu Şehirin halkı bunu hak ediyor. Bu ülkenin parlayan yıldızı olacağız. 25 Ağustos’ta yapılacak kongrede inşallah görevi devir alacağız. Yönetim kurulumuz hazır bütçemiz hazır, hedef hazır. Taraftarımızda rahat olsun geliyoruz” dedi.

 

YORUM YAP