DOLAR
EURO
STERLIN
FRANG
ALTIN
BITCOIN

Serhat Ardahanspor Yeni Yönetimi Açıklandı

Yayınlanma Tarihi : Google News
Serhat Ardahanspor Yeni Yönetimi Açıklandı

Serhat Ardahanspor kulübünde kongre sonrası oluşan yönetim kurulu görev bölümü yaptı.

Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) mücadele edecek olan Serhat Ardahanspor’da 25 Ağustos Pazar günü yapılan kongre sonrası Başkanlığa seçilen Üzeyir Engin ve yönetim kurulunda görev dağılımı yapıldı. Bu önemli süreçte, kulübün geleceğini şekillendirecek güçlü ve vizyon sahibi bir yönetim oluşturulması kamuoyunda heyecan yarattı. Ardahan Medya Gazetesi ortaklarından Barış Bilgin’de yönetimde yer alarak Kulüp Yazılı ve Görsel Medya Sorumlusu olarak görev yapacak.

Üzeyir Engin Başkanlığı’nda oluşan yeni yönetim ise şu şekilde;

As Başkan Çetin Demirci, Başkan Yardımcıları İskender Alihanoğlu ve İmdat Tatar, Genel Sekreter Eren Küpeli, Sayman Taner Sarıçam, STK Sorumlusu Başkan Yardımcısı Maksut Tuncel, Hukuk İşleri Sorumlusu Müzeyyen Çiftçi Yolaçan, Kulüp Müdürü Yavuz Morkoç, Antrenör ve Koordinatörü İlker Bulut, Ar-Ge Onur Karakoç, Yazılı ve Görsel Medya Sorumlusu Barış Bilgin, Sosyal Medya Sorumlusu Tamer Yakıcı ve Üyeler Faruk Demir ile Erbay Ünal olarak şekillendi.

Serhat Ardahanspor Kulübü’nden yapılan açıklamada; “Serhat Ardahan Spor Kulübü olarak, 25 Ağustos 2024 tarihinde gerçekleştirilen Olağanüstü Genel Kurul toplantımızda, yeni Yönetim Kurulu görevlendirilmiştir. Bu önemli süreçte, kulübümüzün geleceğini şekillendirecek güçlü ve vizyon sahibi bir yönetim oluşturulmuştur. Yeni yönetim kurulumuzun temel amacı, Serhat Ardahan Spor Kulübü’nün başarılarını artırmak, sporcularımıza daha iyi olanaklar sunmak ve taraftarlarımızla olan bağlarımızı güçlendirmektir. Kulübümüzün kurumsal yapısını daha da ileri taşımak, yerel ve ulusal arenada daha fazla ses getiren projeler geliştirmek ve sporun birleştirici gücünü Ardahan halkıyla buluşturmak öncelikli hedeflerimiz arasında yer almaktadır. Bu görevlendirmeler, kulübümüzün sürdürülebilir bir şekilde büyümesi ve gelişmesi için atılmış önemli bir adımı temsil etmektedir. Serhat Ardahan Spor Kulübü olarak, tüm üyelerimiz ve taraftarlarımızın desteğiyle, yeni dönemde büyük başarılara imza atacağımıza olan inancımız tamdır. Serhat Ardahan Spor Kulübü olarak, yeni yönetimimizin kulübümüzü daha ileriye taşıyacak adımlar atacağına ve geleceğe umutla bakmamıza vesile olacağına inanıyoruz. Tüm camiamıza hayırlı olmasını dileriz” ifadelerine yer verildi

YORUM YAP