DOLAR
EURO
STERLIN
FRANG
ALTIN
BITCOIN

Burak Taştan, ARDAKON Başkan Adayı Oldu

Yayınlanma Tarihi : Google News
Burak Taştan, ARDAKON Başkan Adayı Oldu

Merkezi İstanbul Kartal’da bulunan ve Başkanlığını Sami Atıcı’nın yaptığı Ardahan Dernekler Konfederasyonu (ARDAKON) Ekim ayında kongre yapma kararı aldı. Kongre öncesi eski Ardahan Kent Konseyi Başkanı ve Serhat Ardahan Dernekler Federasyonu Başkanı Burak Taştan, ARDAKON Başkan adayı olduğu açıklandı.

Ardahan Dernekler Konfederasyonu (ARDAKON)’a üye Federasyon yöneticilerin yaptığı açıklama şöyle:

Çok kıymetli Ardahanlı hemşerilerimiz; son günlerde yerel ve ulusal basında yer alan Ardahan Konfederasyonu’nun Genel Kurul süreci ile ilgili yapılan haberlerle ilgili kurucu federasyonlar temsilcileri olarak kamuoyuna basın açıklamamızdır.
Ardahan Konfederasyonu Türkiye’nin ve dünyanın dört bir yanında olan birbirinden kıymetli hemşerilerimizce kurulmuş bir sivil toplum kuruluşudur.

Kuruluşundan bu yana kurucu başkanlığını yapan Sayın Sami Atıcı, konfederasyonumuzun çalışma prensiplerine uygun bir şekilde elinden geleni yapmıştır. Konfederasyon Genel Kurul sürecine girmiş bulunmaktadır ve bu süreçte aday olmayacağını beyan eden başkanımız Sayın Sami Atıcı’ya vermiş olduğu emeklerden dolayı teşekkür ederiz.

Ardahan Konfederasyonu’nun kurucu federasyonlarını temsilen, yeni dönemde Ardahan Konfederasyonu’nun kurucu üyelerinden olan ve sivil toplum kuruluşlarında birbirinden değerli çalışmalar yapan Türkiye Kent Konserleri Birliği 14. Dönem Başkanı Sayın Burak Taştan’ı ortak adayımız olarak ilan ediyoruz.

Kasım ayında genel kurulunu gerçekleştireceğimiz Ardahan Konfederasyonu’nun tüm üyelerine emeklerinden dolayı teşekkür ederiz.

Kamuoyuna saygılarımızla.

Federasyonları temsilen;
Ali Sait Karaca
Levent Karadağ
Berkant Ezer
Muharrem Bilgin

YORUM YAP