DOLAR
EURO
STERLIN
FRANG
ALTIN
BITCOIN

Serhat Ardahanspor’a Büyük Destek

Yayınlanma Tarihi : Google News
Serhat Ardahanspor’a Büyük Destek
Serhat Ardahan Spor’un yeni Başkanı Üzeyir Engin ve yönetim kurulu üyeleri Ankara’da önemli görüşmeler gerçekleştirdi. Başkan Engin ve yönetimi; CHP Ardahan Milletvekili Özgür Erdem İncesu, Ankara Ardahan Dernekler Federasyonu ve Ankara Ardahan İl Derneğini ziyaret ettiler.

Serhat Ardahanspor Kulüp Başkanı Üzeyir Engin ve Yönetim Kurulu üyeleri Av. Müzeyyen Çiftçi Yolaçan, Tanır Sarıçayır, Çetin Demirci ve Maksut Tuncel Ardahan Milletvekili Özgür Erdem İncesu’yu Ankara Çankaya’da bulunan ofisinde ziyaret ettiler. Ziyarette İncesu, Serhat Ardahanspor’un sezondaki tüm yeme, içme ve konaklama ihtiyacını karşılayacağını söyledi.

Vekil İncesu, yaptığı açıklamada, “Serhat Ardahan Spor’umuzun yeni Başkanı Sn. Üzeyir Engin ve Yönetim Kurulu Üyeleriyle Ankara’da bir araya geldik. Serhat Ardahan Spor’umuzun geleceği hakkında fikir alışverişinde bulunduk. Dün olduğu gibi bugün de ve yarın da şanlı takımımızın yanında olmaya devam edeceğim” dedi.

Serhat Ardahan Spor Kulüp başkanı Üzeyir Engin ve Yönetim Kurulu üyeleri Ankara Ardahan Dernekler Federasyonu Başkanı Ergüder Şimdi ve yönetimini ziyaret ettiler. Ergüder Şimdi ve yönetimi1000 adet forma alarak takıma destek oldular.

Serhat Ardahan Spor Kulüp başkanı Üzeyir Engin ve Yönetim Kurulu üyeleri, Ankara Ardahan İl Dernek Başkanı Yücel Aktaş ve yönetimini ziyaret ettiler. Aktaş ve yönetimi takımın yanında olduklarını belirterek 500 forma alarak destekte bulundular.

YORUM YAP