DOLAR
EURO
STERLIN
FRANG
ALTIN
BITCOIN

İstanbul AKIDER Genel Kurul Toplantısı Yaptı

Yayınlanma Tarihi : Google News
İstanbul AKIDER Genel Kurul Toplantısı Yaptı

Merkezi İstanbul Maltepe’de bulunan ve yaklaşık 4 ay önce kuruluşunu gerçekleştiren Maltepe Kars Ardahan Iğdır Derneği, 13 Ekim Pazar günü Maltepe Kent konseyi binasında yapılan kongrede ismini değiştirip İstanbul Kars Ardahan Iğdır İlleri Kültür Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (İST- AKIDER) olarak değiştirdi. Kongrede mevcut Başkan Nilgün Sevdiren oy birliği ile Başkan seçildi.

İstanbul Kars Ardahan Iğdır İlleri Kültür Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (İST- AKIDER) Maltepe Kent Konseyi binasında yapılan kongrede Divan Başkanlığını Derya Şentürk yaptı. Kongrede KAISİAD Kurucu Başkanı Süreya Cinik, ARDAFED Kadın Kolları Başkanı Selvi Gezer, Siyasal Yaşam Gazetesi sahibi Erkan Sarıkaya ve çok sayıda STK yöneticisi katıldı.

İST-AKIDER Başkanı Nilgün Sevdiren yaptığı açıklamada ”Yeni kurulan Derneğimiz herkesi kucaklayan ve her üyeye hesap verebilen şaffaf bir sivil toplum kuruluşu olacak. Kısa süre içinde kuruluşunu gerçekleştiren İstanbul AKIDER Derneğimize yoğun ilgi ve destek görmeye başladı. Bundan sonra Kars, Ardahan ve Iğdırlı hemşehrilerimize destek olup çeşitli etkinliklerimizle bir araya getirmeye çalışacağız. Kuruluşumuzun 6 ay içerisinde yapması zorunlu Genel Kurulumuzu 13.10.2024 tarihinde gerçekleştirdik bu arada tüzük değişikliği ile Merkezi Maltepe olan Derneğimizin adı İstanbul Ardahan Kars Iğdır İlleri Kültür Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği olarak yenilenmiştir ve Kurucu Başkan olarak 18 Asıl 18 yedek üyemiz ile hep birlikte Hemşerilerimizin kültürel sosyal etkileşim içinde olacak faaliyetlerle yolumuza devam edeceğiz. Hemşerilerimize ve Yönetimimize hayırlı olsun” dedi.

YORUM YAP