DOLAR
EURO
STERLIN
FRANG
ALTIN
BITCOIN

Ataşehir Belediye Çalışanları Greve Çıkıyor

Yayınlanma Tarihi : Google News
Ataşehir Belediye Çalışanları Greve Çıkıyor

DİSK/Genel-İş İstanbul Anadolu Yakası 3’nolu Şube Yönetimi ve Temsilcileri, 22 Ekim’de grev asma ve uygulama, 6 Kasım’da ise greve çıkma ve iş bırakma kararı aldıklarını açıkladı.

DİSK/Genel-İş İstanbul Anadolu Yakası 3’nolu Şube Yönetimi ve Temsilcileri açıklaması şöyle: 

Değerli Ataşehir Halkı ve Mücaleci işçi arkadaşlarımız, İşveren temsilcisi Sodemsen (Sosyal Demokrat Kamu İşverenleri Sendikası ile yürütmekte olduğumuz 2024-2026 Toplu İş Sözleşmesi görüşmelerinde, teklif ettiğimiz rakama yaklaşmamışlardır. Süreç grev aşamasına gelmiştir. Bu durum nedeni ile 22.10.2024 Salı günü saat 13:00’da tüm işçi arkadaşlarımızın da katılımı ile grev asma ve uygulama kararlarını hep birlikte, Ataşehir Belediyesi Başkanlık binasına asacağız.Tüm Ataşehir halkını ve işçi arkadaşlarımızı,Salı günü ana bina önünde yaşanabilir bir ücret talebini iletmek üzere haklarını savunmaya çağırıyoruz.

Greve çıkma tarihimiz ise 06.11.2024 Çarşamba olarak belirlenmiştir.Bu tarihten itibaren yasal grev sürecine girerek iş bırakacağız.

DİSK/Genel-İş
İstanbul Anadolu Yakası
3’nolu Şube Yönetimi ve Temsilcileri

 

 

 

YORUM YAP

Elif 17 Ekim 2024 / 10:15 Yanıtla

Dogru yolda olduğumuza inanıyorum çünki benim aldığm maaş sadece kirama yetiyor neredeyse benim hayatım sadece kiramla sınırlı değil mutfak yol faturalar giyimım cocuğumun okul masrafları hastane masrafları daha binlerce ihtiyaçların diyelim 25 binle geçinilmiyor yaanı normal şartlarda 40 bin olması lazım bu devirde oda yetmez ama neyse deyılmi 100 bin 80 bin 120 bin alanların yanında herkesin yaptığı iş kendine göre değerlidir kimse yaptığı işle yada kariyerliyim dıye başkasının üzerinden geçinmemelidir