DOLAR
EURO
STERLIN
FRANG
ALTIN
BITCOIN

Ankara Göle Derneği Genel Kurul Toplantısı Yapacak

Yayınlanma Tarihi : Google News
Ankara Göle Derneği Genel Kurul Toplantısı Yapacak

Merkezi Ankara Çankaya’da bulunan ve Başkanlığını Hüseyin Kızılateş’in yaptığı, Ardahan ili Göle Kültür ve Dayanışma Derneği 27 Ekim Pazar günü Dernek merkezinde genel kurul toplantısı yapacak. Kongrede mevcut Başkan Hüseyin Kızılateş’in adaylığı dışında Derviş Güneş ve Yasin Demirci’ninde Ankara Göle Dernek Başkanı adayı oldukları öğrenildi.

Ankara Göle Dernek Başkanı ve adayı Hüseyin Kızılateş yaptığı açıklama şöyle:

Kıymetli Hemşerilerimiz,

Sizlerin takdiri ile göreve geldiğimiz günden bugüne kadar olan yönetim sürecinde olduğu gibi, derneklerimiz ve hemşerilerimizle birlikte ortak akıl ve tüm renkleri ile Göle Derneğimizin yönetimini yeni dönemde de sürdürmeye talibiz. Şimdiye kadar olduğu gibi; gösterişten uzak, hizmet odaklı mütevazı bir şekilde, sağ elin verdiğini sol el görmeden, öğrencilerimize, çocuklarımıza, gençlerimize, sporcularımıza, hastalarımıza ve ihtiyaç sahibi olan hemşerilerimize yardıma ve desteğe devam edeceğiz. Bölgenin ve hemşerilerimizin sorunlarını dile getirerek çözümleri konusunda takipçi ve destekçi olmaya devam edeceğiz. Kimseyi ötekileştirmeden, adil ve hakkaniyetli bir şekilde tüm zenginlikler ile ilçemizin ve hemşerilerimizin sesi olmaya devam edeceğiz.

Yapacağımız genel kurulda, bizler gibi yönetime talip olan arkadaşlarımızla demokratik bir hizmet yarışı içinde olacağız. Sonuç ne olursa olsun, her sonuçta derneğimizin birlik ve beraberliğinin daha da güçlenmesi için çaba göstermeye ve desteğe devam edeceğiz. Yeni dönemde Ankara Göle Kültür ve Dayanışma Derneğimizin yönetimine yeniden aday olduğumuzu bildirir, demokratik olgunluk ile centilmence bir yarış içinde olacağımızı belirtiriz. Diğer adaylarımıza başarılar dileriz.

Saygılarımızla.

 

YORUM YAP