Ankara’da her yıl yapılan ve geleneksel hale gelen Kars, Ardahan, Iğdır Tanıtım Günleri, 24-27 Kasım 2022 tarihleri arasında Ankara’da Atatürk Kültür Merkezi’nde yapılacak.
Merkezi Ankara Gölbaşı’nda bulunan ve Başkanlığını Erdoğan Yıldırım’ın yaptığı Ardahan, Kars, Iğdır Dernekler Federasyonu (KAIFED) öncülüğünde düzenlenen “Tanıtım günleri” etkinliği “Güneşin Doğduğu İlk Topraklar” teması ile başlayacak. Başkan Dr. Erdoğan Yıldırım, tüm Ardahanlı, Karslı, Iğdırlı hemşehrilerimizi tanıtım günlerine davet etti.
KAI Tanıtım Günleri için hazırlık çalışmalarını sürdüren Kars, Ardahan ve Iğdır Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Dr. Erdoğan Yıldırım, Kars, Ardahan Iğdır illerinde yerel yöneticileri bilgilendirip etkinliğe davet etti